20/07/2018 ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση

Η Διοίκηση των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΑΟΝΙΚΗΣ κατέβαλε σοβαρές προσπάθειες στην αναβάθμιση των Εθνικών κολυμβητηρίων ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους κολυμβητικούς συλλόγους να αθλούνται σε ασφαλή και με αυξημένους κανόνες υγιεινής.

Η προσπάθεια αυτή αναγνωρίστηκε από όλη την κολυμβητική οικογένεια. Έχουν δρομολογηθεί νέες παρεμβάσεις για ποιοτική αναβάθμιση και με αγορές νέων διαδρομών κολύμβησης.

 

Πέρα από τους αθλητές επειδή θέλει να δώσει την ευκαιρία άθλησης του κοινού στο δροσερό περιβάλλον των κολυμβητηρίων, αποφάσισε την δωρεάν χρήση από Δευτέρα έως και Παρασκευή των κολυμβητηρίων Εθνικού, Ποσειδωνίου και Νεάπολης από τις 23 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου.

 

Μετά και από αιτήματα πολλών συνδημοτών για την ανάγκη διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας για το κοινό, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες άθλησης περισσοτέρων, αποφάσισε επίσης, σε συνεργασία με τις ναυαγοσωστικές σχολές Μακεδονίας και ΝΑΒΕ, την διεύρυνση της λειτουργίας του ωραρίου για το διάστημα 23 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου.

 

Το πρόγραμμα λειτουργίας των κολυμβητηρίων είναι καθημερινές: (ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ)

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ και ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

 

ΝΕΑΠΟΛΗΣ από 2μ.μ έως 4 μ.μ.

 

Οι αθλούμενοι πρέπει φυσικά να τηρούν τους κανόνες για την ασφαλή είσοδο στο κολυμβητήριο και να έχουν τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις υγείας που ισχύουν για όλα τα κολυμβητήρια.