Το Δ.Σ. των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του για την καλύτερη λειτουργία των κολυμβητηρίων συναντήθηκε με την Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής – Δυτικής Μακεδονίας .

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία με τους κολυμβητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης και κρίθηκαν θετικές οι παρεμβάσεις της Διοίκησης για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από την μεριά της Διοίκησης επιβεβαιώθηκε το διαρκές ενδιαφέρον για την ποιοτική αναβάθμιση , την συντήρηση και την προσπάθεια να είναι ανοιχτά τα κολυμβητήρια για τις ανάγκες των αθλητών και των ελεύθερων αθλουμένων όλο τον χρόνο και ειδικά την φετινή Ολυμπιακή χρονιά παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία .

Επιβραβεύτηκε αυτή η ενέργεια από τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής που η απρόσκοπτη προπόνηση των αθλητών έφερε και καλά αποτελέσματα στους αγώνες που θα φανούν ακόμη περισσότερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Επισημάνθηκε το ενδιαφέρον της Γ.Γ.Α. για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου αυτό το καλοκαίρι . Συζητήθηκε η συμβολή των κολυμβητικών συλλόγων στην προσπάθεια της Διοίκησης για βελτίωση και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών καθώς και η απρόσκοπτη λειτουργία των κολυμβητηρίων όλο τον χρόνο που έγινε αποδεκτή .

Η Διοίκηση των Ε.Α.Κ. ανέφερε ότι είναι στην διάθεση της Περιφερειακής Επιτροπής και των κολυμβητικών συλλόγων για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει .

Ε.Α.Κ.Θ. © 2016 • Privacy Policy