Ξανά σε λειτουργία το ανακαινισμένο Εθνικό κολυμβητήριο

Μετά την ανακατασκευή του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου και του κολυμβητηρίου της Νεάπολης, η Διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης παρέδωσε με μεγάλη χαρά στην κολυμβητική οικογένεια της πόλης την ανακαινισμένη εξωτερική πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Κλείνει τον Ιανουάριο για εργασίες η εξωτερική πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου

Στις αρχές Ιανουαρίου και για περίπου είκοσι μέρες θα μείνει κλειστεί η εξωτερική πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου, για να αντικατασταθούν όλες οι σωληνώσεις.

Νέο σύγχρονο προπονητήριο τζούντο με σύμπραξη ΕΑΚΘ και Αστυνομίας

Ένα νέο σύγχρονο διεθνές προπονητητικό κέντρο του τζούντο ήταν το αποτέλεσμα της σύμπραξης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Απάντηση Γ. Βασιλειάδη σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου Μ. Συντυχάκη για το ΕΑΚΗ

Απάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε. Μανώλη Συντυχάκη για την επιβολή των 5 ευρώ ανά αθλούμενο στο ΕΑΚ Ηρακλείου.

Αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό ύδρευσης του ΕΑΚ Μίκρας

Μία σοβαρή βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μίκρας αποκατέστησε το τεχνικό προσωπικό των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης.

Αποκατάσταση βλάβης στο ΕΑΚ Μίκρας

Σε επιδιόρθωση βλάβης του αποχετευτικού αγωγού παραπλεύρως του «Σπιτιού του Χάντμπολ» (Μίκρα 3) στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μίκρας προχώρησε εξωτερικό συνεργείο σε συνεργασία με το τεχνικό προσωπικό των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης.